Under två dagar i samband med Rydaholmsdagen har Rydaholms Värdshus haft restaurangen öppen.
Det var Peter Fransson, tidigare ägare, som tillsammans med Daniel Jonsson och Elisabet Olsson stod som krögare fredag och lördag.
Båda dagarna var värdshuset välbesökt och tidvis var det lång kö.
Dagen till ära serverades den kända Rydaholmsschnitzeln, vilken gjort Rydaholms Värdshus så känt. Detta initiativ var mycket uppskattat av såväl rydaholmarna som hemvändande och tillresande. Under den tid värdshuset hållit stängt har det varit många bilar uppe på parkeringen och fått köra vidare.
Man väntar nu på en permanent lösning så att de populära julborden kan effektueras även i år.
Herbert Johansson
Det var öppet igen i värdshuset.
Många hungriga kom till värdshuset som hade öppnat Rydaholmsdagen till ära.
Maten smakade fint.
Rydaholms fina värdshus.
På restaurangen tog man inte kort men det brydde sig inte Herbert Johansson om…