Waggeryds Idrottklubb

Senaste från Waggeryds Idrottklubb

30 augusti, 2015

1–14 för WIK-damerna

19:05 | Waggeryds IK har det kärvt i damtrean och i kväll blev det ett bottennapp.

29 augusti, 2015

Forsman hjälte i Waggeryds IK

17:15 | Viktor Forsman hade bara gjort ett mål för sitt Waggeryds IK inför dagens botamöte mot IFK Stockaryd/Rörviks IF…. Läs mer

25 augusti, 2015

Inte klart med WIK-bandyn

21:12 | I kväll skulle Waggeryds IK ha bestämt sig om det blir seriespel eller inte för A-laget. Spelarmötet är dock… Läs mer

24 augusti, 2015

Äntligen WIK-seger

20:49 | Waggeryds IK dam har inte vunnit sedan första omgången men i kväll blev det 4–1 (1–0) mot Fredriksdal/Äng/OIF.

20 augusti, 2015

Fjärde raka WIK-förlusten

20:33 | Det är grus i maskineriet just nu för Waggeryds IK i elitfyran i fotboll. I kväll kom fjärde… Läs mer

Kanske inget A-lag hos WIK

15:03 | Waggeryds IK har svårt att få ihop lag till vinters seniorlag i bandy och orsaken är spelarflykt

15 augusti, 2015

WIK tappade segern på slutet

17:12 | Waggeryds IK ledde med 2–1 då 87 minuter spelats i Markaryd. När domaren efter tilläggstid blåste av matchen… Läs mer

14 augusti, 2015

WIK-damerna föll med 0–5

21:08 | Waggeryds IK fortsätter att ha det tungt i damtrean. I kväll hemmavann Norrahammars IK med 5–0 och WIK… Läs mer

9 augusti, 2015

WIK-damerna föll mot Torpa

19:07 | Waggeryds IK förlorade i damtrean med 1–4 (1–2) hemma mot Torpa FF.

8 augusti, 2015

Överraskande WIK-förlust mot Tranås

17:04 | Waggeryds IK fick inte den start på på höstomgången av elitfyran som man hade förväntat sig utan Tranås kunde resa hem med seger… Läs mer

4 augusti, 2015

WIK träningsvann med 7–0

20:53 | Waggeryds IK träningsvann med hela 7–0 (3–0) över Hallby.

2 augusti, 2015

Kommunlaget nära vinst

07:58 | Kommunlaget SIS/KSK/WIK spelar Eskilsminne cup i Helsingborg. I kvalet till A-slutspel blev det 0–0mot Höganäs men förlust på… Läs mer

31 juli, 2015

Kommunlag i cupspel

14:38 | Ett ”kommunlag” med spelare från SIS/KSK/WIK spelar just nu cup i Helsingborg.

27 juli, 2015

Dags för träningsmatcher

08:22 | Fem av fotbollsklubbarna i regionen har bokat in träningsmatcher innan seriespelet startar igen.

28 juni, 2015

Förlust för WIK dam

18:09 | Waggeryds IK förlorade i damtrean. Hemmalaget Tranås FF/Torpa AIS AB var numret större denna dag och vann med… Läs mer

27 juni, 2015

WIK höll i en timme

17:06 | Waggeryds IK hade 0–0 efter 60 minuter hemma mot serieledaren Alvesta med då kom 0–1. Till slut blev… Läs mer

23 juni, 2015

WIK utan chans mot Taberg/Tenhult

21:00 | Taberg/Tenhult besegrade Waggeryds IK med 7–1 (5–0) i damtrean.

22 juni, 2015

TV: WIK vann över Rydaholm

20:48 | Waggeryds IK besegrade Rydaholms GoIF med 4–2 sedan alla mål kommit i första halvlek.

15 juni, 2015

WIK hittade tillbaka och vann

21:20 | Det har gått lite trögt för Waggeryds IK ett antal matcher, men i kväll var de vit-blå tillbaka… Läs mer

TV: Fotbollsskolan startade på Movalla

20:05 | I förra veckan slutade den vanliga skolan och i dag började en annan.

14 juni, 2015

Bra match av WIK dam

18:58 | Waggeryds IK spelade oavgjort 2–2 (1–1)  när man  tog emot Nässjö B.

9 juni, 2015
bik15

BLIK derbyvann på straff

20:56 | Det blev Bredaryd Lanna IK som drog längsta strået i derbyt mot Waggeryds IK. Ett mål räckte och… Läs mer

13 från IFK till västerviksläger

15:43 | IFK Värnamo har flest deltagare från bygdens klubbar till Västervikslägret för 14-åringar.

7 juni, 2015

WIK bröt förlustsviten

19:04 | Efter flera förluster i damtrean tog Waggeryds IK i dag poäng efter 3–3 (1–1) borta mot Forserum/Lekeryd.

6 juni, 2015

Waggeryd tappar i tabellen

18:21 | Ett svidande nederlag med 1–6 (0–4) på Idrottsparken i Anderstorp betyder att WIK tappar mark elitfyrans toppskikt. Ett… Läs mer

1 juni, 2015

Bildspel WIK-GIS

21:26 | Vi presenterar 16 bilder från Vaggeryds IP.

Straffspark räckte för WIK

20:57 | Ett lag som bara har ett avslut mot mål vinner sällan. Waggeryds IK var ett undantag i kväll…. Läs mer

88 på tjejläger på Movalla

16:41 | I går var 88 tjejer från klubbar som IFK Värnamo, Skillingaryd IS och Waggeryds IK på läger.

31 maj, 2015

Ny förlust för WIK-damerna

18:59 | Waggeryds IK dam har nu fem förluster på sex matcher efter 1–5 (0–3) på bortaplan mot Bankeryd.

28 maj, 2015

WIK-förlust i Stensjön

20:48 | Waggeryds IK förlorade med 2–3 (0–1) på bortaplan mot Stensjön. Det stod 0–3 men WIK kämpade sig nästan ifatt… Läs mer